Gott Nytt År!

I år verkar det vara inne att skriva en liten summering av 2011 tillsamamns med nyårshälsningen så jag hänger på den trenden.

Det jag är mest nöjd med från 2011 är att jag nådde min målvikt i blev Guldmedlem hos Viktväktarna och att jag fortfarande har kvar samma vikt som i februari. 

Som god tvåa i nöjdhetstoppen kommer löpträningen. Det är så härligt att jag kommit igång och känner att det är roligt både att löpträna och tävla. I år har jag sprung två halvmarathon (GöteborgsVarvet och Göteborg Halvmarathon) och avlutade 2011 med att springa Sylversterloppet idag. Tiden blev dryga 55 minuter, kanske hade jag kunnat pinna på lite mer men det var halt och lite smålurigt på sina ställen så jag tog det säkra före det osäkra. Jag vill verkligen inte riskera vårens träning med någon dum skada.

Nästa år kommer nya utmaningar och hur jag lyckas med dom återstår att se. Mitt mål är att träna för att ta mig runt Stockholm Marathon och att genomföra Sprinten i Ironman Kalmar. Stockholm Marathon kräver knappast någon förklaring , där gäller bara att springa 42 km utan att kräkas innan man passerar mållinjen. Sprinten däremot är ett triathlonlopp med 750 meter simming, 2 mil på cykel och sedan en kort löpning på 5 km. Allt genomförs i en följd. Om man jämför detta med Ironman som är 3890 meter simming, 18 mil på cykeln och sen 42 km löpning så känns det plättlätt. För min del är det dom 750 meterna simming i öppet bräckt vatten som känns luriga. Jag hoppas på en skön sommar med bra badtemperatur så att jag kan öva mycket på just det momentet.

Med detta önskar jag er ett riktigt Gott Nytt år!Updatering: Kika gärna på Järnmanneninlägget sen isomras


Missade bussen

Idag missde jag bussen när jag åkte hem. Jag var på ena sidan övergångstället och bussen på andra. När jag stod där och väntade kom jag på att jag hade kameran i väskan och tog upp den och tog några mörka regniga bilder på frihand.  Det var verkligen länge sen jag fotograferade något överhuvudtaget så det kändes både roligt och gav inspiration.

Eftersom jag är ledig i slutet av veckan och ligger helt i fas med julförberedelserna så kan det förhoppningsvis bli tid att åka ner till stan och fotografera alla julljusen och få ihop ett sent julkort.


RSS 2.0