Sly

Sly är min svågers katt och är känd för sin opålitlighet, det finns nog inte en person i Dannes bekantskapskrets som inte kan berätta en historia om Sly.

Så när jag låg där på mage och makrofotade maskrosorna och såg att han var på väg åt mitt håll var det inte helt självklart att ligga kvar och vänta tills han kom tillräckligt nära för att knäppa en bild.  Men jag utmande min rädsla och lyckades.

Trots detta är Sly otroligt älskad av sin husse och har smugit omkring på jorden i 10-15 år.  Exakt hur många år vet nog bara Danne men han vägrar envist att svara annat än att Sly är 3 år.


Att nå sina drömmars mål

Igår nådde jag ett mål som jag drömt och pratat om i många många år. Varje gång när vi stått utmed löparbanan har jag tänkt att en gång så skall jag springa GöteborgsVarvet.

För två år sedan var jag anmäld men avstod eftersom mina benhinnor inte pallade träningen. I år är jag 17 kilo lättare och det som jag tidigare inte riktigt trott var möjligt är nu avklarat.

Min vän Anna-Karin satt som vanligt på sin post med kameran i högsta hugg, så om du vill se närbild av löparesset får du klicka dig vidare till hennes blogg.

Även Tony hade kameran med sig och lyckades fånga mig på bild när jag sprang in på upploppet och passerade mållinjen på 2:14:53.
 

Foto: Tony Svensson

No head #3

Häromkvällen var det ingen som kunde ta miste på vem som var Nancys matte. De matchade varandra perfekt när vi var ute och fotade körsbär och hägg i kvällssolen. 

Visserligen är Nancys huvud med i bild men det blir ändå en bild i No Headteamat, nr tre i raden.


RSS 2.0