Kall morgon i Uppsala

I veckan har jag varit på tjänsteresa i bland annat Uppsala. Det var minus 22 grader när vi promenerade från hotellet till kontoret och jag var glad att jag packat ner min överdragsbyxor. Tyvärr hade jag inte varit lika förutseende när det gällde vantar så händerna höll nästan på att domna bort, men jag trotsade kylan och tog några snabba bilder.


VinterträdgårdI väntan på att odlingssäsongen skall starta ligger de små täpporna på Lindholmens kolonilotter i träda. Så snart snön är bort och tjälen gått ur jorden kommer nog kompostkorgen att fyllas och stolarna tas fram för lite fika och vila.


No head #1

Inspirerad av Solveig Holstein ger jag mig på ett fotoprojekt. Jag känner mig inte så vågad ännu att jag går fram till personer och frågar om jag får ta en bild av dom. Så mitt projekt blir att ta en bild något personen har på sig eller bär med sig. 

Se så härligt nötta dessa trettio år gamla skridskor är. Ägaren var en hejare på att åka och svichade snabbt fram på Sannegårdshamnens is bland några andra åkare och en hel del sportfiskare som satt på sina stolar i det härliga solskenet.


En föraning av våren

Idag tog jag och Z en liten tur på kajen. Underbar vinterväder med en klarblå himmel. Det gav verligen hopp om att våren kommer i år också.När vi promenerat klart satte vi oss på det Italienska cafeét och bara njöt av solen. När Sankt Erik passerade kändes det nästan som att vintern var slut.Ett år utan hund

Idag är det ett år sedan vår älskade Moa gick bort , vi saknar henne varje dag men har anpassat oss till ett liv utan hund.

För några veckor sedan gick hennes kompis Hockey också bort. Om det nu finns någon hundhimmel hoppas jag att de träffats och springer kring på ängarna där och leker lika härligt som de gjorde när de var i livet.


RSS 2.0