Körsbär på kvällskvisten

Påskdagen avslutades med en lång och mycket trevlig fika i sällskap med Sara och Anna-Karin. När solen blivit lite snällare mot våra kameror promenerade vi mot utgången och  tog lite bilder på körsbärsträden  som står i full blom.


Påskhälsning

Eftersom min handled inte tillåter att jag sitter för mycket vid datorn och fixar och trixar blir det en repris av förra årets påskbild.


Gult är fult?

Jag brukar svara ja på den frågan men till påsk måste det lysa lite gult på balkongen. Jag har börjat förbereda lite grann och i dag lyste det verkligen.


Rya Skog

Rya skog är ett naturområde som ligger mitt i industriområdet ut mot Göteborgs Hamn. Promenaden dit är inte så naturskön men väl där är det som att komma in i en annan värld.

Vitsipporna har börjat vakna lite försiktigt men om någon vecka eller två står de i sin fulla prakt och då kan jag verkligen rekomendera ett besök där.


Nu är den här


I väntan på vårsolen

Inget upplyftande väder idag, men ändå skönt med en promenad för att få tiden att gå. Det enda jag önskar nu är att solen skall titta fram så att jag kan få njuta lite under min väntan på att handen skall bli såpass stabil att jag kan börja jobba.Besök i Degerfors

Igår tog vi med våra mammor och körde till Degerfors och hälsade på Tobias och Hanna. Givetvis ingick även en tur ut till stallet för att hälsa på hästarna.

De har nyss flyttat till ett nytt stall och där har Brasse (den ljusa hästen) har fått en fölkompis det var kul att se hur de leker och kivas med varandra, på precis samma sätt som andra djurungar gör.Och slutligen en bild på mamma Callas.


RSS 2.0