Livet på Älven del 2


Idag tog jag en lunchpromenad längs kajen i det soliga men kalla vädret. Det är alltid lika trevligt att promenera där och titta på båttrafiken, folket och bara njuta av hur fint vi bor.

Stena Saga var på ingång för att lämna av några passagerare och sen avgå igen kl 13:30. Om man är road av trafiken i hamnen och vill ha koll på ankomster och avgångar kan man följa dom på Göteborg Hamn eller ännu roligare via deras AIS-sändare. Då kan man se fartyg över hela världen.


Långpass i underbart löparväder

Denna veckas långpass var ljusår bättre än förra veckans. Idag var det drygt 10 grader lite sol och vitsippor i backen. Nu är det mindre än 1 månad kvar till Göteborgsvarvet och en och en halv till Stockholm.. Nära nära nära..

 

Mobilfoto: Ann Svensson

 

 


Livet på älven


Regnat hela dagen

Dagar som denna längtar man extra mycket till sol och värme.

 


‎21 249

Idag har jag fått mail från ASICS Stockholm Marathon med info om evenemanget, startnummer och vilken startgrupp jag tillhör.

Oj vad det sög till i magen, kändes riktigt läbbigt och samtidigt otroligt spännande.

Efter löparresan och förra veckans konditionstest känner jag mig helt fysiskt förberedd. Bara att fortsätta träningen som tidigare och vidhålla kondisen. Däremot har jag fortfarande inte sprungit något riktigt långt långpass men planen är att jag skall göra det på Annandag Påsk. Först 18 km med löpargruppen på F&S och sen fortsätter jag själv minst 8 km eller så långt som jag känner att jag orkar.

Ledarna på löparresan säger att det bara är att fortsätta springa/gå tills man klarat den sträcka man tänkt sig, så då stänger jag väl av hjärnan och gör som dom säger. Bibbi sa också att man skall ha välling i vattenflaskorna istället för sportdryck så då gör jag väl så också.

Glad Påsk på er!!
RSS 2.0